stemcoach

• Ben je zelfverzekerd als je in het openbaar spreekt?
• Kun je de kern van je boodschap duidelijk overbrengen?
• Weet je met je stem mensen te inspireren en overtuigen?

Mariska geeft communicatietrainingen met de stem als basis om met plezier, zelfvertrouwen en overtuiging te spreken. Of je nu spreekt in een vergadering, teamoverleg of een presentatie geeft, de manier waarop je spreekt en je stem inzet, bepaalt de impact van je boodschap!

In 2008 begon Mariska het trainingsburo Voicematters en geeft stemcoaching en presentatietraining voor professionals in zeer gevarieerde vakgebieden. Tot haar klantenkring behoren o.a. WUR, VHL, Rabobank, huisartspraktijken, overheden, advocaten, ondernemers  Ook coacht ze congressprekers om hun verhaal tot een klinkend succes te maken! Zie: www.voicematters.nl

Ontwikkel je stem tot je unieke visitekaartje en werk aan:
• Een expressieve krachtige stem
• Een zelfverzekerde, duidelijke en persoonlijke spreekstijl
• Een gevarieerde spreekstijl om je publiek te blijven boeien
• Technieken om spanning en spreekangst te verminderen
• Een open lichaamshouding voor stemkracht en ‘presence’
• Optimale afstemming van stem en lichaamstaal

De trainingen van Mariska zijn praktijkgericht, verfrissend en creatief. Naast een theoretisch kader ligt het accent op doen! Met een scala aan stem- en expressieoefeningen gaan we op zoek naar jouw unieke communicatiekracht en dat is een mooi proces: "Het is prachtig om te zien hoe werken aan de stem, mensen opent en ankert en hoe het hen vertrouwen en inspiratie geeft om als spreker het beste in zichzelf naar boven te halen”.

 

 

"Ik heb het voorrecht gehad dat Mariska mij enkele pitch- en stemtrainingen heeft gegeven. Zij gebruikt de stem als metafoor voor hoe jij als persoon bent. En dit blijkt gek genoeg goed te kloppen! Ze weet je te raken en te prikkelen op zowel vorm als de inhoud. Hierdoor heeft ze mijn presentaties naar een hoger niveau getild. De manier van stemcoaching voelt fijn en vertrouwd. Ik beveel Mariska dan ook van harte aan als je je stem- of presentatie vaardigheden wilt verbeteren!"
Management consultant Soulve


Mariska Wessel Stemcaoch


'Regelmatig denk ik terug aan de stemcoach sessies en ik ben overtuigd dat het verschil heeft gemaakt. Niet alleen voor het aansturen van mijn stem, maar ook dat je me de tip gaf om mezelf niet te presenteren door de ogen van anderen, maar door gewoon mijzelf te zijn. Ook inhoudelijk heb je me geinspireerd om mijn sollicitatie tot een persoonlijk gesprek te maken”. Docent Erasmus Universiteit