Mariska Wessel – Zangeres / Stemcoach


ZANGERES
Mariska is een kleurrijke, veelzijdige zangeres; klassiek geschoold aan het conservatorium in Arnhem maar ook thuis in de lichte muziek. Ze trad regelmatig op als zangeres in oratoria en opera’s maar verlegde het accent van de uitvoeringspraktijk steeds meer naar het trainer-schap. Sinds 2008 gebruikt ze haar expertise in ‘voicematters’ en performance technieken, om mensen met meer plezier, ontspanning en overtuiging te laten spreken. Natuurlijk staat ze zelf ook nog af en toe als zangeres op de planken o.a. met het Alexander Consort en het theaterduo Locaboca.

STEMCOACH
Mariska geeft communicatietrainingen met de stem als basis om met plezier, zelfvertrouwen en overtuiging te spreken. Of je nu spreekt in een vergadering, teamoverleg of een presentatie geeft, de manier waarop je spreekt en je stem inzet, bepaalt de impact van je boodschap!
In 2008 begon Mariska het trainingsburo Voicematters en geeft stemcoaching en presentatietraining voor professionals in zeer gevarieerde vakgebieden. Tot haar klantenkring behoren o.a. WUR, VHL, Rabobank, huisartspraktijken, overheden, advocaten, ondernemers. Ook coacht ze congressprekers om hun verhaal tot een klinkend succes te maken! Zie: www.voicematters.nl

Door haar podiumervaring als zangeres en jarenlange ervaring als model voor de camera heeft Mariska een veelzijdige kijk op (stem)expressie, presentatie & uitstraling.

 

mariska wessel home

Voice Matters